Blog

مشخصات یخچال صنعتی

مشخصات یخچال صنعتی

مشخصات یخچال صنعتی

در این مقاله سعی بر پرداختن به مشخصات یخچال صنعتی داریم تا بتوانیم شما را در انتخابی درست یاری کنیم.

یخچال صنعتی که برای استفاده در رستوران ها، کافی شاپ ها، هتل ها و فست فودی صنعتی طراحی شده تا از ویژگی های این یخچال های کاربردی بهره ببرند، بسیار طرفدار داشته است و کاربرد بسیار مناسبی برای کسب و کارها دارد چراکه باعث شادابی و حفظ موادغذایی به مدت طولانی می شوند.
یخچال های صنعتی به دلیل ظرفیت بالا و بزرگی که دارند مناسب برای کسب و کارهایی هستند که قبلا مثال زدیم. برای انواع آشپزخانه با کاربرد های متفاوت نیز تعبیه شده است.
ما دارای انواع یخچال های صنعتی هستیم که با توجه به کاربرد آنها مورد استفاده قرار می گیرند مانند:
یخچال راهرو سرد مناسب ویترین
یخچال عمودی یا ایستاده
یخچال صنعتی کابینتی

مشخصات یخچال صنعتی

 مشخصات یخچال صنعتی ایستاده:

این نوع یخچال ها که به اسم ایستاده یا عمودی شناخته می شوند در سایز ها و ارتفاع های مختلف عرضه می شوند. شما می توانید بر حسب نیازتان این یخچال ها را در مدل های یک درب، دو درب یا حتی سه درب سفارش دهید. یکی از مدل های یخچال های ایستاده به نام یخچال صنعتی ایستاده شیشه تلوزیونی می باشد که بسیار مناسب برای استفاده در قنادی ها و شیرینی یا کیک فروشی ها می باشد و بسیار در این سنف جا افتاده هستند.
اما یخچال های عمودی در دو مدل فولادی ضد زنگ و درب شیشه ای بسیار مورد استقبال قرار می گیرند، مخصوصا مدل های فولادی ضد زنگ که نسبت به ضربه مقاومت بالایی دارند و دارای عمر طولانی تری نیز هستند.
یخچال های مدل شیشه ای بسیار مناسب زمانی است که نیاز است مه مواد غذایی از پشت شیشه دیده شوند بدون اینکه درب آنها باز شود. این نوع یخچال ها بسیار مناسب برای موقعیتی هستند که سوپرمارکت ها یا هایپرمارکت های بزرگ دارای مشتریان بسیار زیاد است.

مشخصات یخچال صنعتی کابینیتی :

این یخچال های صنعتی با طراحی متقاوت از دیگر یخچال ها دارای کشو نیز هستند. اگر کمبود فضا دارید و نیاز به کشو دارید اما هم برای یخچال هم کشو جا ندارید این نوع یخچال های بسیار مناسب برای شما است و می تواند گزینه مناسبی باشد.
این مدل از یخچال های صنعتی از جنس استیل و شیشه می باشند و متانسب با نیاز شا و البته اندازه مکان مورد نظر در انواع 2 تا 6 درب با 4 الی 9 کشو می باشند.

مشخصات یخچال صنعتی
مشخصات یخچال صنعتی

فریز صنعتی چیست؟

فریزرهای صنعتی نیز مانند یخچال های صنعتی بسیار پرکاربرد هستند. البته ترموستات این مدل از فریزرها با دمای پایین تری تنظیم شده اند. در این نوع از فریرها از گاز مبردی برای دمای تبخیر پایین تر استفاده می شود. در فیرزرهای با قدرت بالا از فن استفاده می کنند تا کمپرسور و کندانسور را خنک کنند. لازم به ذکر است که دمای فریزرها باید از منفی 14 سلسیوس کمتر باشد تا به مواد غذایی هیچ آسیبی نرسد.
برای فیریزرهایی که برای نگه داری بستنی از R22 استفاده می کنند و دمای آن را روی منفی 14 درجه تنظیم می کنند.

یخچال های صنعتی دارای قطعات زیر هستند:

کمپروسور-کندانسور-ترموستات و اپراتور که بخش های بسیار مهمی از هر یخچال صنعتی اند.

کمپرسور یخچال های صنعتی

این قطعه از دو بخش الکتریکی و مکانیکی نشکیل شده است که هر کدام در پوسته ای فولادی قرار دارد. در این قطعه یک قسمت است که وظیفه به حرکت انداختن قسمت مکانیکی یخچال است به نام آسنکرون که یک الکتروموتور است.
البته طی گذشتن سال ها کمپروسر یخچال ها تغییراتی نیز داشته است.
قسمت مکانیکی هم در این کمپرسورها نیز وجود دارد که از سیلندریست تشکیل شده است که توسط هسته موتور الکتریکی به حرکت در می آید.

ترموستات

این قطعه که کار قطع و وصل کردن جریان برق را دارد وظیفه متعادل نگه داشتن دمای یخچال های صنعتی را بر عهده دارد. این قطعه زمانی که دمای یخچال بالا رفت و رو به گرم شدن می رود با وصل شدن باعث پایین تر آمدن دمای آن می شود و وقتی که دما پایین آمد قطع می شود.

کندانسور

این قطعه وظیفه خنک سازی و تبدیل بخار به مایع را در یخچال ها دارد و جزو سیستم مهمی از یخچال ها هستند.گاز فریون به کار رفته شده در این قطعه بعد از فشرده سازی توسط کمپرسور در کندانسور خنک می شود و به مایع تبدیل می شود.

اپراتور

تمام قطعات به یک دیگر متصل هستند برای مثال کندانسور که وظیفه فشرده کردن گاز مبرد فریون را دارد با گردش این گاز درون کانالهای اپراتور باعث خنک شدن اپراتورها را دارد.
البته تغییراتی از جمله تبدیل شدن گاز داغ به مایع و منبسط شدن مایع نیز صورت می گیرد تا گرما را از داخل یخچال صنعتی بگیرد.

Leave a comment